B2B

FAIR+FAIR VOOR JE BEDRIJF
Ook de zakelijke markt bedienen we met faire producten. In een tijd van toenemende bewustwording wil jouw klant ook graag zien dat je als bedrijf fair en duurzaam opereert. Daarmee kun je als bedrijf juist het onderscheid maken. 

DUURZAAM INTERIEURADVIES
We adviseren je graag bij het fair inrichten van je kantoor, bedrijfsgebouw, hotel of horecagelegenheid. Het totale interieur kan door ons duurzaam, fair trade, ecologisch of cradle to cradle worden vorm gegeven. Daarbij leveren we alle producten die nodig zijn om het ontwerp in te vullen. Dat varieert van verlichting, meubels, fair tafellinnen, beddengoed, badgoed, servies, schrijfwaren en nog tal van andere producten. 

DUURZAME RELATIEGESCHENKEN
Faire relatiegeschenken, incentives en kerstcadeaus kun je bij ons regelen. We kunnen ook allerlei producten custom made voor je laten maken.

WHOLESALE
We verkopen onze producten aan winkels en horecabedrijven. Als je interesse hebt om onze producten te verkopen horen we dat graag. Neem da contact met ons op voor de prijzen en het lookbook.

FAIR WERKEN
Werk met ons samen draag bij aan een betere wereld, ook in je zakelijke omgeving. Onze winst wordt volledig geinvesteerd in het FAIR House Project. Hiermee investeren we huisvesting voor een aantal van onze leveranciers in ontwikkelingslanden. Jij een fair leven zij een fair leven. 

Mail voor een advies of een afspraak naar  info@fairandfair.nl.