FAIR+FAIR=

ONS BEDRIJF
FAIR+FAIR is  een merk dat stijlvolle faire designproducten verkoopt. Alle producten worden fair geproduceerd. Daarbij wordt gekeken naar sociale duurzaamheid, de impact op de natuur, het gebruik van energiebronnen en de ecologische waarde. De productie is gebaseerd op fair trade, ecologische, re- en upcycling, re-use en cradle to cradle principes.

DE PRODUCENTEN
Alle onze producenten ontvangen een eerlijk loon en werken onder veilige omstandigheden. Zij krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. We werken samen aan de collectie om het mooiste resultaat te krijgen. Veelal zijn het kleine bedrijfjes die op deze manier in hun onderhoud kunnen voorzien. 

 

HAND MADE PRODUCTEN UIT DE HELE WERELD
Het assortiment omvat een scala aan producten. Fashion fair gemaakt in Kolkata, Sieraden uit Indonesie, kaarsen uit Indonesie, servies en vazen uit India, sieraden uit Zuid Afrika en nog veel meer. In meer dan 20 landen hebben mensen met liefde en vaak met de hand, gewerkt aan onze producten.

SOCIALE PRODUCTIE IN NEDERLAND
We laten ook producten in Nederland produceren. Met gerecyclede materialen maken mensen met een beperking of handicap hele gave producten voor FAIR + FAIR.

HET GOEDE DOEL
Alle winst wordt geinvesteerd in huisvesting voor onze producenten. Door de producten van FAIR+FAIR te kopen doe je iets goeds voor de wereld. Zo maak je je eigen wereld mooier en die van een ander.