DELIVERY

DELIVERY

In Nederland versturen wij al onze pakketten met PostNL. Je bestelling wordt 2 keer aangeboden en daarna op het dichtsbijzijnde postkantoor afgegeven. Alvorens verzending is uw aankoop gecontroleerd en goed verpakt zodat het u in goede staat bereikt.
 FAIR+FAIR kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor transportschade. Indien u het product beschadigd ontvangt verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken hoe we het op kunnen lossen.

Je bestelling wordt zo snel mogelijk afgehandeld. We werken echter met unieke producten waarvan sommige op bestelling geleverd worden. De aflevering kan dan een aantal weken duren. Daarvan stellen we je op de hoogte. Tevens houden we je op de hoogte van de voortgang. Als je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een e-mail met een bevestiging van de verzending. Wij kunnen helaas geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd.

Per order worden standaard verzendkosten in rekening gebracht. Deze verschijnen tijdens het bestelproces duidelijk in beeld zodat je weet wat het totaal af te rekenen bedrag wordt. We hanteren soms gedurende actieperiodes geen verzendkosten.

We werken met PostNL zodat jij zelf je bestelling kunt traceren en precies kunt zien waar het pakketje zich bevindt vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat. Mocht PostNL er niet in slagen het pakket aan jou of je buren te overhandigen, dan wordt het pakket automatisch drie weken voor je op het dichtstbijzijnde PostNL kantoor of servicepunt bewaard. Uiteraard ontvang je hiervan een melding, zodat je jouw pakket kunt afhalen op het moment dat dit jou schikt. Je kunt je pakket ook laten afleveren op een ander adres dan je huisadres. Je kunt je bestelling natuurlijk altijd ophalen bij ons in de winkel aan de Raadhuisstraat 26/Herengracht 211 in Amsterdam. Tel: 020-4214566.

De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Alleen indien een product buiten jouw schuld om defect of beschadigd is kunnen we besluiten de door jou gemaakte kosten voor retourzending te vergoeden. Hier zullen we altijd in goed overleg proberen uit te komen.

Je kunt je pakket ook in het buitenland laten bezorgen. Stuur ons dan even een mailtje info@fairandfair.nl of bel 020-4214566.