RETURNS AND COMPLAINTS

RETURNS AND COMPLAINTS

De collectie bij FAIR+FAIR is grotendeels hand gemaakt van veelal natuurlijke en/of recycled materiaal. Inherent aan deze vorm van productie is dat er kleine onvolkomenheden aanwezig kunnen zijn. Ook kunnen de producten ondering lichte afwijkingen vertonen. Op de website zijn foto's en beschrijvingen gegeven van de producten zodat je goed ingelicht bent en weet wat je koopt. Let er op dat de kleurweergave op een beeldscherm af kan wijken van de werkelijke kleuren.

Producten die je hebt gekocht in de winkel mogen binnen een week geretourneerd worden. Tot een maand na aankoop ontvang je een tegoedbon ten bedrage van je aankoop in het geval je spijt hebt van je aankoop.

Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop in de webwinkel stuur het product dan binnen 14 dagen terug. Stuur dan een mailbericht om ons hiervan op de hoogte te stellen. Je ontvangt van ons per e-mail een retourformulier. Dit retourformulier voeg je bij het terug te sturen pakket, zodat wij weten dat het artikel van jou afkomstig is en we beschikken over alle relevante gegevens omtrent jouw retourzending. FAIR+FAIR is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. FAIR+FAIR neemt geen zendingen onder rembours aan.

Na ontvangst van het product maken bij binnen 14 dagen je geld weer naar je over. We kunnen alleen onbeschadidge producten in originele verpakking retour nemen. Producten die sporen van gebruik vertonen kunnen we niet terug nemen.

Wanneer je product een defect vertoont neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. In overleg halen we het product terug. Na controle sturen we je dan een nieuw product of repareren jouw product.

Wanneer je aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging ziet, neem het product dan niet aan en vraag dan aan de bezorger om hier meteen melding van te maken.

Wanneer je het product al hebt aangenomen en er achter komt dat het product beschadigd is, maak daar dan direct melding van. Bel 020-4214566 of mail naar info@fairandfair.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over hoe we het verder kunnen oplossen.

Ook als een product in het gebruik niet de eigenschappen heeft die je er van mag verwachten, horen we dat graag. Zo kunnen we onze producten optimaliseren zodat iedereen er meer van geniet.

Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Email: info@fairandfair.nl of bel 020-4214566